Op 11 september lanceren we de nieuwe campagne #WERFZE over ‘de bouw van morgen'. Ben je gebeten door de bouwmicrobe of wil je meer weten over haar rol in maatschappelijke veranderingen? Volg dan zeker onze livestreams op 11, 18 en 25 september. In een drieluik rond klimaat, digitalisering en circulair bouwen met heel wat aandacht voor levenslang leren en onderwijs, ontdek je deze nieuwe imagocampagne voor de bouw. Jongeren en experts nemen het woord.

# LIVESTREAM

De Bouw van morgen - digitalisering

Een boeiend debat met Peter Hellinckx (IMEC), Kristof Dupon (Building-IQ - EEG) en Pieter Vandewalle (Howest). De uitzending wordt doorspekt met inzichten van jongeren met een bouwopleiding en prominenten zoals Lieven Boeve (Katholiek Onderwijs Vlaanderen), Raymonda Verdyck (GO!) en Luc Sels (KU Leuven).Tussenkomsten vanuit de studio van VCB-voorzitter Karl Neyrinck en Marc Dillen, directeur generaal van VCB. Tot slot brengen we ook het charter 'de bouw van morgen' onder de aandacht.

Livestream gemist? Geen probleem, bekijk hieronder de voorbije livestreams. Schrijf je in en blijf op de hoogte van de komende live-events.

# LIVESTREAMED

Heb jij ook een mooi project
dat je met ons wil delen?

Via onderstaande button kan je je beeldmateriaal doorsturen. Hiermee aanvaard je dat de montage aangepast kan worden om te integreren binnen deze website. 

Upload mijn video's

#Werfze is een campagne van Embuild Vlaanderen,
met de medewerking van de Ambassadeurs van de sector en het initiatief #DeBouwKijktVerder