Asbest verwijderen, da's best een goeie zaak

De asbestverwijderaar houdt zich bezig met het saneren van asbest op diverse projecten. Tot in de jaren tachtig is asbest gebruikt bij de bouw van woningen en andere gebouwen. In gebonden toestand vormt asbest geen gevaar voor de gezondheid, maar losse asbestdeeltjes kunnen wel een gevaar vormen. Om deze reden moet bijvoorbeeld bij de sloop van een gebouw of woning waarin asbest verwerkt is, de asbest verwijderd worden door een deskundige asbestverwijderaar. Bij de sloop van een gebouw moet eerst geïnventariseerd worden waar de asbest zich precies bevindt, vervolgens kan een deskundige asbestverwijderaar de asbest veilig saneren.

Naast de saneringswerkzaamheden voert de asbestverwijderaar vaak ook sloopwerkzaamheden uit. De asbestverwijderaar werkt veelal in teamverband en op diverse locaties. De werkzaamheden van de asbestverwijderaar vinden zowel binnen als buiten. De asbestverwijderaar moet netjes en secuur te werk gaan en zich aan de geldende regels houden. Rondom de sanering van asbest zijn strenge veiligheidsregels opgesteld. Door de naleving van de strenge veiligheidsregels wordt voorkomen dat het asbest zich verspreid en zo een gevaar voor de gezondheid kan vormen.

Heb jij ook een mooi project
dat je met ons wil delen?

Via onderstaande button kan je je beeldmateriaal doorsturen. Hiermee aanvaard je dat de montage aangepast kan worden om te integreren binnen deze website. 

Upload mijn video's

#Werfze is een campagne van Embuild Vlaanderen,
met de medewerking van de Ambassadeurs van de sector en het initiatief #DeBouwKijktVerder