Zonder de bouw zou de wereld er helemaal anders uitzien. De bouw drukt zijn stempel op elk maatschappelijk domein. Nieuwe evoluties volgen elkaar in een stroomversnelling op. Robottechnologie, 3D, artificiële intelligentie, Internet of Things en Big Data spelen een steeds grotere rol. Bouw mee aan de wereld van morgen. This is YOUR WORLD!

In de bouwsector staan we voor enorme uitdagingen en ontelbare nieuwe mogelijkheden. Digitalisering en automatisering maken de bouw efficiënter, accurater en goedkoper. Vandaag worden steeds meer bouwprojecten tweemaal gebouwd. Eerst digitaal in een virtuele omgeving, waar architecten, projectleiders, klanten, gebruikers... virtueel kunnen rondlopen. De manier bij uitstek om de werkbaarheid en efficiëntie in kaart te brengen. En om 'fouten' aan het licht te brengen en het project verder te verfijnen. De tweede keer wordt de 'live' versie gebouwd op de werf zelf. 

Heb jij ook een mooi project
dat je met ons wil delen?

Via onderstaande button kan je je beeldmateriaal doorsturen. Hiermee aanvaard je dat de montage aangepast kan worden om te integreren binnen deze website. 

Upload mijn video's

#Werfze is een campagne van Embuild Vlaanderen,
met de medewerking van de Ambassadeurs van de sector en het initiatief #DeBouwKijktVerder