Zonder de bouw zou de wereld er helemaal anders uitzien. De bouw drukt zijn stempel op elk maatschappelijk domein. Nieuwe evoluties volgen elkaar in een stroomversnelling op. Robottechnologie, 3D, artificiële intelligentie, Internet of Things en Big Data spelen een steeds grotere rol. Bouw mee aan de wereld van morgen. This is YOUR WORLD!

Veilig werken in de bouw is prioriteit nummer één. In de bouw kan je regelmatig opleidingen volgen om de veiligheid en gezondheid van iedereen op de bouwplaats te garanderen. Dat gaat van veilig werken op hoogte, het correct hanteren van werktuigen en machines tot het zorgvuldig dragen van persoonlijke beschermingsmiddelen zoals veiligheidshelm, veiligheidsbril, gehoorbescherming, aangepaste beschermkledij enz. en andere preventieve maatregelen zoals bijv. het plaatsen van signalisatie. Ook worden er steeds vaker innovaties zoals drones ingeschakeld om onnodige risico’s te vermijden zoals metingen op moeilijk te bereiken locaties.

Ligt hier jouw toekomst?

Heb jij ook een mooi project
dat je met ons wil delen?

Via onderstaande button kan je je beeldmateriaal doorsturen. Hiermee aanvaard je dat de montage aangepast kan worden om te integreren binnen deze website. 

Upload mijn video's

#Werfze is een campagne van Embuild Vlaanderen,
met de medewerking van de Ambassadeurs van de sector en het initiatief #DeBouwKijktVerder